stijlvol & functioneel

Tuinontwerp

Ieder zijn droomtuin is uniek. Wil jij een plek om heerlijk een boek te lezen, een tuin waar lange avonden tafelen centraal staat, of juist een avontuurlijke hoek voor de kinderen? De een houdt van een weelderige tuin vol beplanting, terwijl de ander juist van strak en modern houdt. En dat maakt ons werk zo leuk! Van idee naar schets, om vervolgens een tuin echt tot leven te zien komen. Wanneer mensen bereid zijn te investeren in een groene tuin kom je met elkaar tot prachtige tuinen. 

Tuin renoveren of aanleg nieuwe tuin
Of het nu gaat om de aanleg van een tuin voor een nieuwbouwwoning, of dat de bestaande tuin volledig gerenoveerd gaat worden, wij ontwerpen tuinen met karakter. Klassieke tuinen, moderne tuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen, heuse kunsttuinen, geen tuin is voor ons te gek. Uiteraard houden wij in het ontwerpproces rekening met de omstandigheden, zoals de ligging van de tuin (zon- en schaduwplekken), de gezinssamenstelling en de gebruikswensen. Een tuin van Boudewijn Hoveniers in Hendrik-Ido-Ambacht wordt een verlengstuk van jouw woning of pand. Een tuin waarvan je het hele jaar door kunt genieten. 

Bekijk onze projecten

Onze werkwijze

Ontwerpproces

Voor een kennismaking komen wij graag op locatie langs. Dit geeft ons een goed beeld van de situatie. We bespreken met elkaar de wensen en eisen en adviseren op basis van deze ideeën. Vervolgens lichten wij het traject toe dat we met elkaar zullen doorlopen. Iedere tuin is anders, waardoor wij geen standaard tarieven hanteren. Als je besluit dat we met jullie tuin aan de slag mogen gaan, zullen wij de tuin zorgvuldig inmeten en dit in een grondplan intekenen.

Impressie van de nieuwe tuin
In het vervolggesprek presenteren wij een schetsontwerp van de nieuwe tuin. Indien gewenst kan dit ook een 3D-visualisatie zijn. Aan de hand van de impressie geven wij een kostenindicatie voor de aanleg. Met elkaar verfijnen we de schets, zodat we het ontwerp definitief kunnen maken, een beplantingsplan kunnen opstellen en een gespecificeerde offerte kunnen maken. Zo heb je het complete plaatje helder en weet je waar je aan toe bent. Met onze creativiteit en jarenlange ervaring weten wij altijd weer te verrassen met een passend tuinontwerp. 

Ben je benieuwd hoe wij jouw droomtuin kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op en we vertellen graag meer.

Informatie aanvragen