Projecten

Passie voor het hoveniersvak, dat maakt iedere dag bij Boudewijn Hoveniers zo leuk. Ieder project van Boudewijn Hoveniers staat voor een creatief ontwerp, kwaliteit bij realisatie en deskundigheid in onderhoud. Of het nu gaat om een tuin van 10 m² of een van 10.000 m², wij maken tuindromen werkelijkheid.

De bostuin

De bostuin

De klant wilde graag een tuin die één werd met het bos, maar tegelijkertijd mocht ook het moderne huis niet vergeten worden en goed tot zijn recht komen. Deze op zandgrond gelegen bostuin heeft een mooie strakke vijver gekregen die fungeert als koppeling tussen het moderne huis en het bosperceel. Vanaf hier richting het bos worden de materialen steeds minder hard en veel meer groen.

Lees meer...
De bostuin

Klassieke tuin

De stijl van deze tuin diende goed aan te sluiten bij de kempische villa. Dit is gedaan door de lijnen van het huis door te trekken naar de tuin, maar ook bepaalde materialen die in het huis zijn gebruikt door te zetten in de tuin. Denk hierbij aan de hardstenen waterslagen, dorpels en de binnenvoer. Deze komen weer terug in de tuin als tegels, traptreden en afdekranden.

Lees meer...
De bostuin

Lounge tuin

Bij deze klant hebben wij een exclusieve buitenruimte mogen realiseren waarin sfeer en stijl de boventoon voeren. Een verlengstuk van het huis die vakantie haast overbodig maakt, en die in élk seizoen optimaal tot zijn recht komt.

Lees meer...
De bostuin

Parktuin

De wens vanuit de klant was dat de tuin direct na realisatie er volwassen diende uit te zien. Vanwege deze wens en omdat het om een groot perceel gaat, is hier gekozen voor het parkgevoel. Wij hebben hier na het grondwerk als één van de eerste dingen 69 grote bomen aangeplant. Verder heeft deze tuin een eigen gracht met sluizen, een ophaalbrug en een boothuis.

Lees meer...