vakmensen sinds 1992

Over ons

Onze missie is om door te luisteren naar de klant en de juiste vragen te stellen tot een volledig beeld van jouw tuinwens te komen en zo jouw droomtuin te realiseren. Onze tuinspecialisten begrijpen hoe belangrijk een aangename tuin is. Een tuin die meegroeit met jou; met jouw gezinsleven en levensstijl of jouw bedrijfssituatie. Een plek waar je kunt ontspannen en fijne herinneringen kunt maken.

Stijlvol en uniek tuinontwerp
Boudewijn Hoveniers uit Hendrik Ido Ambacht is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ruim 25 vakmensen zijn dagelijks actief om de meest uiteenlopende tuinwensen van particulieren en bedrijven te realiseren. We creëren stijlvolle, functionele en exclusieve tuinen. Elke tuin of buitenruimte voelt voor ons als het aanmeten van een maatpak: jouw wens verwerkt in een persoonlijk, stijlvol en uniek design, passend bij jouw leefwijze. 

Bekijk onze projecten

Certificeringen

VCA certificering logo
Groenkeur certificering logo
ISO 9001 certificering logo
VHG branchevereniging logo
SBB Erkend Leerbedrijf logo
Van advies tot onderhoud

Tuinspecialisten

Wij verzorgen het gehele traject, van advies tot realisatie en onderhoud. Met elkaar kijken we naar jullie wensen en stemmen daar de materialen en beplanting op af. Heb je geen groene vingers? Geen probleem, dan zorgen we voor de juiste beplantingskeuze, zodat je hier weinig omkijken naar hebt. Of wij nemen het onderhoud uit handen. Dan zorgen onze tuinspecialisten dat jouw tuin er alle seizoenen verzorgd uitziet.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op en wij komen graag eens langs voor een kennismaking.

Contact opnemen