het hele jaar genieten

Regelmatig onderhoud

"Een goed onderhouden tuin wordt door de jaren heen alleen maar mooier". Met deze uitspraak bevestigen wij het belang van goed tuinonderhoud. Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door van jouw tuin kunt genieten is vakkundig en regelmatig onderhoud essentieel. Als de tuin door onze tuinontwerpers ontworpen is, hebben we in het eerste gesprek al met elkaar besproken hoe groen jouw vingers zijn. Zo kunnen wij een passend onderhoudsadvies geven. Uiteraard kunnen wij ook volledig ontzorgen in het tuinonderhoud.

Bekijk onze projecten

Wij zorgen voor jouw tuin

Tuinonderhoud

Je wilt dat je tuin er goed uit ziet, maar het zelf verzorgen zie je niet zitten? Geen probleem. Hiervoor hebben wij onze enthousiaste hoveniers die dit graag uit handen nemen. Zij zijn dagelijks actief met werkzaamheden, zoals bemesten, snoeien, gazononderhoud en het herstellen van bestratingen. Heb je interesse in het uitbesteden van het tuinonderhoud? Wij werken op diverse manieren:

  • Tuinonderhoud op regiebasis
    Een voorjaarsbeurt, najaarsbeurt, extra snoeibeurt van de hagen of bijvoorbeeld tuinonderhoud tijdens vakanties.
  • Periodiek tuinonderhoud
    Een aantal per jaar komen wij langs voor specialistisch snoeiwerk (voorjaars-, zomer-, winterbeurt). Deze mogelijkheid bieden wij aan in de vorm van een abonnement.
  • Totaal tuinonderhoud
    Hierbij stellen we met elkaar een jaarplan op voor het totaalonderhoud van jouw tuin. Ook dit onderhoud bieden wij aan in een abonnementsvorm.

Heb jij interesse in een van onze onderhoudsmogelijkheden of wil je weten welke onderhoudsvorm het beste bij jouw tuin past? Neem gerust contact op, dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen